10 november 2006

Pågens gifflar med saffran



Om ni inte har smakar på Pågens goda gifflar med saffran så måste ni göra det, de är en klar favorit! Och ett bra alternativ om man inte orkar baka själv. Har för mig att det är mandelmassa i mellan. Hmm va sugen jag blev på en giffel och ett glas julmust. Men då skall det så klart vara Apotekarnes julmust.

Etiketter:

9 Comments:

Blogger Emanuel said...

Det finns vissa sjuka människor som har regler som säger att man inte får dricka julmust förren i december... varför då? Det är ju jättegott. Jag har redan druckit 3 st 1,5-liters!!
Jag har bakat sånna goda gifflar når jag jobbade på pååls (numera pågens), och ja, det är mandelmassa istället för kanel som det är på de vanliga!
mmmm...

19:44  
Blogger Mimmi said...

Emanuel: Jag förstår inte heller hur man kan sätta upp regler för sitt julmustdrickande. Det konstiga är att jag gillar julmusten mycket mer än påskmusten, hi, hi! Jag antar att du åt ganska många gifflar under den perioden.

16:44  
Anonymous Anonym said...

Tycker inte om dessa degklumpar i påsar. Tacka vet jag hembakta lussekatter.Jag brukar göra enkla katter men sparar alltid en deg och gör ett Prästens hår. Trevligt att lägga fram + glögg, kaffe och julmust till barnen!!! Mazariner är också gott. Det bakar jag innan lusse varje år.

11:21  
Anonymous Anonym said...

Näää...det ska vara Zeunerts julmust :o)
Men..om det inte finns..så är det givetvis apotekarnes som gäller. *ler*

00:37  
Blogger Mimmi said...

Datanörden: Visst är hembakade lussekatter bäst men du måste nog smaka på en saffransgiffel för de är inte så dumma! Ja, Prästens hår och mazariner är ju en tradition :).

Anette: Zeunerts julmust har jag aldrig testat.

09:35  
Anonymous Anonym said...

mamma är galen i julmust, p blir galen när mamma kommer hem med julmust i oktober typ samma sak varje år
bullarna är en klar favvo i familjen har alltid en reserv i skafferiet om nån skulle norpa i sig några....

11:43  
Blogger Mimmi said...

B-nos: Jag älskar också julmust men jag är inte lika galen i det som din mamma. Hon är värst!!:)

16:35  
Anonymous Anonym said...

Bästa julmusten är enbärsmusten som man kan köpa på alla slottsmässor och julmarknader! Så det så! =)

13:17  
Blogger Mimmi said...

Missbubbles: Jag har också testat den där enbärsmusten när jag varit på julmarknad. Den är inte helt dum, men den slår inte Apotekarnes tycker jag. Hoppas att du har köpt på dig ett lager flaskor till jul.

15:26  

Skicka en kommentar

<< Home