Marinerade revbensspjäll
Revbensspjäll är en av mina favoriter på julbordet, jag brukar göra detta recept från Arla med en marinad med matlagningsyohurt, ingefära och honung....smaskigt värre!
Marinerade revbensspjäll
Ingredienser
4 port
1 kg tjockskurna revbensspjäll
Marinad:
1 dl matyoghurt
1 msk japansk soya
1 msk honung
1 tsk mald ingefära
1 krm svartpeppar
Gör så här
Blanda ihop marinaden. Pensla spjället med marinaden och låt det marinera minst 4 timmar och gärna längre. Sätt ugnen på 175°. Lägg spjället på ett galler med den feta sidan upp. Sätt en långpanna under med lite vatten i. Stek spjället i mitten av ugnen ca 1 1/2 timme. Vänd spjället en gång under stekningen. Ta ut spjället och skär det i bitar.
2 Comments:
Önskar en fridfull jul!
Hej hej, hittade hit via aftonbladet.
Du är värsta julgalning ;)
// Cassie92.blogg.se
Skicka en kommentar
<< Home