28 november 2007

Adventsljus-hjärta


Jag skäms lite men jag har faktiskt redan satt upp adventsljusstakar både i köket och i vardagsrummet. Egentligen tycker jag att man skall vänta till första advent, men jag kunde inte hålla mig. Det blir så himla mysigt!

Den här hjärt-lampan har jag köpt till E´s rum, men den skall jag sätta upp till helgen. Den kostar 199 kr från Granit. Och med min tur så kan man säkert köpa den för halva priset nästa vecka.

5 Comments:

Anonymous Anonym said...

Ska vi skämmas tillsammans? Jag brukar alltid ta semester fredagen inför första advent, men i år fungerade det inte på jobbet. Så jag hade min tomtesemester igår. Och följdaktligen finns både julgardiner och adventsljusstakar framme nu-
(attans vad svårt det var med ordverifieringen med tre muggar starkvinsglögg i magen)

22:52  
Blogger Mimmi said...

Ica: Ha, ha skönt att inte vara ensam. Jag såg faktiskt en granne som hade ljusstakarna uppe innan mig, så jag var inte först. Tomtegardinerna åker upp till helgen.

08:54  
Anonymous Anonym said...

Åh tomtegardiner!
Det skulle jag vilja ha också. Iaf i köket, och juldukar! Har du tips om var man kan hitta fina (i sthlm eller på nätet) eller är det bara att hålla tummarna och ge sig ut i shoppinghysterin på måfå. =)

10:06  
Anonymous Anonym said...

Skäms??
Nu ska det ju vara klart till helgen :)

10:34  
Blogger Mimmi said...

elinen: Japp, tomtegardiner till köket köpte jag förra året. Oj vad svårt att tipsa....smaken är ju så olika.

Hanneles jul: Jo men jag satte upp dem i söndags.....grannarna tror säkert att "den där stackaren tror att det är denna helgen som det är första advent".

16:34  

Skicka en kommentar

<< Home