29 november 2009

Julmarknad


Förra helgen var vi på Tjolöholms julmarknad. Som vanligt på julmarknader så finns det mycket fult, hemslöjdade tomtar, halmarbeten, smidesgrejer mm, men det finns också några godbitar. Vi brukar alltid köpa stark whiskeysenap till julskinkan men annars gick vi mest omkring och kikade. Vi åt årets första julskinkemacka (som givetvis inte kan mätar sig mot den första egna julskinkan men ändå)och E fick lämna in sin önskelista till tomten. Några brända mandlar och marsipangrisar blev det såklart också. Själva slottet är så himla mysigt så bara det är värt ett besök.

4 Comments:

Blogger Anna said...

Håller helt med dig om att slottet är mycket mysigt i julskrud!

18:53  
Anonymous Karl-Johan said...

Hej alla julälskare! :D

Jag hade egtenligen tänkt att mejla blogg-innehavaren men hittade tyvärr ingen mejl-adress. Ni får alltså dessvärre stå ut med ett OT-meddelande. Hoppas det är okej? :)

Det är så att det skapats en namninsamling på www.namninsamling.com och inte nog med det, den handlar faktiskt om något också! Det gäller ett förslag om att Kronblom (en av Sveriges äldsta serier, om inte den äldsta) ska bli julkalender! Det har således skapats en namninsamling för att stödja förslaget, några har röstat men det behövs fler serie- och julälskare! Jag och en annan har skickat in förslaget till SVT vilket gärna ni andra får göra också, men skriv gärna på listan först!

Här är en länk till namninsamlingen: http://www.namninsamling.com/site/get.asp?kronblom_som_julkalender

... men jag rekommenderar er att läsa mer om förslaget här: http://www.91an.net/forum/viewtopic.php?id=428

Tackar på förhand och ber om ursäkt för min mindre lämpliga kommentar. :)

PS. Klistra in länkarna i webb-läsaren!

/DS

19:59  
Anonymous Lasse said...

För en vacker kontrast och andra perspektiv: Lasses Jul

23:41  
Blogger Mer av allt said...

Vad hände med ditt bloggande?! Kramar från mig

15:41  

Skicka en kommentar

<< Home