18 december 2008

Julstress!


Det lät så himla bra att få huset den 15 december så att vi kunde flytta in innan jul. Men just nu känns det bara stressigt. Jag saknar den där mysiga julkänslan som man annars har i december när man pyntar och pysslar hemma. Nu är det mest praktiska saker som skall fixas och ett flyttkaos hemma. Men på lördag flyttar vi och det skall bli väldigt skönt att komma på plats!!

För att skapa snabb julstämning skall jag köpa massor av hyacinter så det doftar jul hemma, köpa julgran och klä den redan på söndag, köpa lummer och ha på ett sideboard tillsammans med vita blockljus och lägga granris på trappan utanför.

Något som jag tyvärr inte kommer att ha på några veckor är bredband så vi får se om det blir så mycket mer bloggande innan jul!! Tråkigt efter som jag har så många idéer på inlägg men ingen tid (eller uppkoppling).

Så om vi inte hörs igen så får ni ha en riktig God Jul!!!!

6 Comments:

Anonymous Anonym said...

Vi var i samma sits förra julen när vi flyttade till vår lägenhet. I och för sig reste vi hem till mina föräldrar över jul och kunde njuta av julstämningen där men här hemma hängde vi bara upp adventsstjärnorna och köpte lite julblommor. Det funkar det också. Och nästa år kommer ni ju ha ett helt hus att få pynta och julmysa i! :)

08:00  
Anonymous Anonym said...

Mysig blogg så här års men då skriver du bara kring jul eller?/Frida

09:14  
Blogger Peter said...

Det blir säkert en massa julstämning hos er även om det kanske verkar avlägset nu i flyttstöket..Ja har gjort det lätt för mej å reser till syrran över jul.
God Jul På Er

15:49  
Blogger Blancaflor said...

Stort grattis till det nya huset! Du får nog till julstämningen till slut. :)

Kram och God Jul!

09:31  
Anonymous Catering julbord said...

Hej, roligt tema på din blogg! När kommer du starta detta året?

12:11  
Anonymous Anonym said...

Hej!

Snälla upplys om att all sorts lummer är fridlyst i hela landet för den växer otroligt sakta.
Skippa helst den importerade med för den lär inte växa fortare nån annanstans.

mvh
Lummervännen

20:35  

Skicka en kommentar

<< Home