18 december 2006

Den bästa julklappen

Jag vet precis vilket paket som har varit mitt bästa julklappsköp. När min systerdotter A var 1 1/2 år så fick hon en Snobben av mig. Hon hade redan flera gosedjur men ingen som var hennes favorit. Mitt paket var det första hon öppnade och hon brydde sig inte ens om resten av julklapparna. Det var verkligen kärlek vid första ögonkastet!

Vet ni vilken julklapp som ni har gett bort som blivit mest uppskattad på ett eller annat sätt?

Etiketter:

7 Comments:

Anonymous Anonym said...

Vi har bilder ifrån julafton på A när hon sitter i lådan som Snobben kom i och bara kramar honom! Det var verkligen kärlek vid första ögonkastet!

8 år senare är "Boppo" fortfarande hennes käraste lilla vän! =)

12:22  
Blogger Mimmi said...

Kada h: Hon var så himla söt när hon öppnade sitt paket och såg Boppo!!

13:53  
Blogger Blancaflor said...

Vilken bra idé! Det skall jag nog ge min brorson. Jag älskar ju Snobben!

16:15  
Blogger Mimmi said...

Blancaflor: Just det en till snobbenälskare. Jag var inne på Okej (butiken på Vallgatan) där jag köpte Snobben men de hade tagit bort alla Snobbengrejer. Tydligen är han inte trendig längre!

16:56  
Anonymous Anonym said...

Vår son hade i förskolan gjort ett gosedjur till lillebror, en fjäril med pärlor på. Det var det enda lillebror lekte med flera veckor.

23:05  
Blogger Mimmi said...

Hannele: Vilken gullig storebror!

17:26  
Anonymous Anonym said...

Angående SNOBBEN. Min yngsta dotter Skåtte fick en lillsnobben då hon var liten. Den fick namnet Nape, fråga mig inte varför. Denne Nape var med överallt. Jag har en bild på Skåtte vid 5 års-ålder. Hon och Nape ligger och sover med varsin tomteluva på sig julen -80. Väldigt gosigt=multigt.

20:11  

Skicka en kommentar

<< Home